Kuhinje

Kuhinja-naslovna_FINAL
KUHINJA ORION GLASS

Izradjena je od furniranog medijapana farbanog u visoki sjaj sa integrisanim zobal rucicama I svetlecim policama. Radna ploca je izradjena od granmatrixa , a umesto zidnih plocica je staklo sa zobalovim alu lajsnama.. Moze se odraditi u bilo kojem furniru ili boji , moze se prilagoditi bilo kojem prostoru a radna ploca moze biti klasicna Ili od prirodnog granita.

> Galerija fotografija ovog modela.

 
NORMA_1 KUHINJA NORMA

 

Izradjena od farbanog medijapana u visokom sjaju sa dosta prohromskih detalja, I sa klasicnom radnom plocom. Moze se izraditi u bilo kojoj boji I sjajnosti I prilagoditi se svakom prostoru., a radna povrsina se moze odraditi I od granmatrixa I od prirodnog granita.

> Galerija fotografija ovog modela.

NORMA_CLASSIC_1 KUHINJA NORMA CLASSIC

 

Izradjena je od farbanog medijapana u polusjaju sa klasicnom radnom plocom,. Moze se izraditi u bilo kojoj boji I sjajnosti I prilagoditi se svakom prostoru., a radna povrsina se moze odraditi I od granmatrixa I od prirodnog granita.

> Galerija fotografija ovog modela.

FENIX_1 KUHINJA FENIX

 

Izradjena je od furniranog medijapana lakiranog u mat, I farbanog medijapana u visokom sjaju.U gornje elemente su integrisani svetleci podovi, a radna ploca je izradjena od kristalana .Umesto zidnih plocica ima dekorativno staklo koje je ispresecano zobalovim alu lajsnama..Moze se izraditi u bilo kojoj boji , sjajnosti I prilagoditi se svakom vecem prostoru..

> Galerija fotografija ovog modela.

ORION_3 KUHINJA ORION

 

Izradjena je od furniranog medijapana farbanog u mat sa integrisanim zobal rucicama I svetlecim policama. Radna ploca je izradjena od kristalana , a umesto zidnih plocica je staklo. Moze se odraditi u bilo kojem furniru ili boji , moze se prilagoditi bilo kojem prostoru a radna ploca moze biti klasicna ili od granmatrixa.

> Galerija fotografija ovog modela.

LEO_2 KUHINJA LEO

 

Izradjena je od masivnog drveta I furniranog medijapana.sa klasicnom random plocom. Moze se izraditi u bilo kojoj boji I sjajnosti I prilagoditi se svakom prostoru., a radna povrsina se moze odraditi I od granmatrixa I od prirodnog granita.

> Galerija fotografija ovog modela.

VIRGO_2 KUHINJA VIRGO

 

Izradjena je od furniranog I farbanog medijapana u visokom sjaju, radna ploca je od granmatrixa a umesto plocica ima staklo sa zobalovim alu lajsnama.U gornjim elementima su integrisani svetleci podovi. Moze se izraditi u bilo kojoj boji I sjajnosti I prilagoditi se svakom prostoru., a radna povrsina moze biti klasicna radna ploca ili prirodni granit.

> Galerija fotografija ovog modela.

VELLA_1 KUHINJA VELLA

 

Izradjena je od furniranog medijapana u matu i farbanog medijapana u sjaju. Radna povrsina je klasicna radna ploca, ispod visecih elementima ima integrisane svetlece podove, a iznad visecih light plocu.. Moze biti izradjena u bilo kojoj boji I sjajnosti, radna povrsina moze biti I od granmatrixa I od prirodnog granita I moze se prilagoditi svakom prostoru.

> Galerija fotografija ovog modela.

LIRA_1 KUHINJA LIRA

 

Izradjena je od furniranog medijapana u matu I farbanog medijapana u sjaju., radna povrsina je klasicna radna ploca. .. Moze se odraditi u bilo kojem furniru ili boji , moze se prilagoditi bilo kojem prostoru a radna ploca moze biti od granmatrixa Ili od prirodnog granita.

> Galerija fotografija ovog modela.

DRACO-1 KUHINJA DRACO

 

Izradjena je kombinacijom prirodnog drveta , furnira I farbanog medijapana, a radna povrsina je klasicna radna ploca. Ispod visecih elemenata je odradjena lajsna od masiva a iznad visecih je light ploca. .. Moze se odraditi u bilo kojem furniru ili boji , moze se prilagoditi bilo kojem prostoru a radna ploca moze biti od granmatrixa Ili od prirodnog granita.

> Galerija fotografija ovog modela.

LUNA-1 KUHINJA LUNA

 

Izradjena je od farbanog medijapana u visokom sjaju, frontovi visecih elemenata su staklo u alu ramu a radna ploca je od granmatrixa. Moze se odraditi u bilo kojoj boji I sjajnosti , I moze se prilagoditi bilo kojem prostoru.

> Galerija fotografija ovog modela.

LUNA-1 KUHINJA LUNA EXCLUSIVE

 

Kuhinja Luna Exslusive je izrađena kombinacijom medijapana farbanog u visoki sjaj i furnira. Radna ploča je izrađena od granmatrixa, a na zidu se nalazi staklo umesto pločica sa pekinim alu lajsnama. Može se odraditi u bilo kojoj boji i sjajnosti i može se prilagoditi bilo kom prostoru.

> Galerija fotografija ovog modela.

   
TAURUS_1 KUHINJA TAURUS

 

Izradjena je od furniranog medijapana I ultraplasta u aluminijumu sa integrisanim rujz rucicama. Radna ploca je izradjena od granmatrixa a umesto plocica je odradjeno staklo sa zobalovim alu lajsnama.Moze se izraditi od bilo kog furnira I moze se prilagoditi svakom prostoru.

> Galerija fotografija ovog modela.

ARENA_1 KUHINJA ARENA

 

Izradjena je od farbanog medijapana u visokom sjaju, sa dosta prohromskih detalja I sa radnom povrsinom od prirodnog granita.( a moze biti izradjena I od granmatrixa).Moze se izraditi u bilo kojoj boji I sjajnosti I prilagoditi se svakom vecem prostoru.

> Galerija fotografija ovog modela.

Kuhinja Rustik KUHINJA RUSTIK

 

Može biti izrađena od medijapana ili masiva farbanog sa poliuretanskim bojama sa ili bez patine. Korpus je od univera, a radna ploča moze biti klasična, granitna ili granmatrix. Ručice po izboru kupca. Nema ograničenja što se tiče boja i dezena drveta..

> Galerija fotografija ovog modela.

Login Form